Ο άνθρωπος είναι ένα πολυλειτουργικό ον….

Έχεις σίγουρα ακούσει ότι σώμα και πνεύμα, όχι μόνο συνυπάρχουν αλλά και συνεργάζονται.

Στο Paradise fitness club εφαρμόζουμε αυτή την αλήθεια στα προπονητικά πλάνα των αθλούμενων της πόλης μας, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια.

Όλες οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι ασκήσεις  functional /Λειτουργικές,  δηλαδή οι ασκήσεις που κάνουν το σώμα πιο ικανό να ανταποκρίνεται και στις πιο απαιτητικές κινήσεις της καθημερινότητας  είναι πιο αποδοτικές κι ευεργετικές για το σώμα!
Επιπλέον έχουν μεγαλύτερη ποικιλία και αυτή η διαφορετικότητα αποτρέπει την ρουτίνα- βαρεμάρα, αλλά και αυτή των μυών!

Οι λειτουργικές προπονήσεις βελτιώνουν τη δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, ευκινησία, απώλεια λίπους, ισορροπία, συντονισμό. Με ασκήσεις όχι απομόνωσης, όπως τα μηχανήματα, αλλά τοποθετώντας εμείς το σώμα μας σωστά κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Παράδειγμα ανταπόκρισης στην καθημερινότητα όπου π.χ.
τρέχω να προλάβω το λεωφορείο και  λαχανιάζω τρελά…. Πώς να σηκώσω σωστά βάρος π.χ σακούλες σούπερ μάρκετ… δουλειές σπιτιού (όπου από τις λάθος κινήσεις, δυστυχώς, οι περισσότερες γυναίκες αποκτούν με το πέρασμα του χρόνου μυοσκελετικά προβλήματα).Στο χώρο μας, υπάρχουν δύο πολύόργανα για όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος κι ελεύθερα βάρη αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός fitness για  functional /Λειτουργικές προπονήσεις.

Όχι χαμένοι στο πλήθος αλλά και όχι μόνοι….
Γι’ αυτό…

Για να εξασφαλίσουμε στα μέλη μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, λειτουργούμε με 6:άτομα ανά ώρα προπόνησης με ραντεβού ώστε να γίνεται πιο προσωπική επιτήρηση από εμάς τους γυμναστές και γενικά πιο ποιοτική κι ευχάριστη η προπόνηση για εσάς.

Και παρέχουμε mini groups, επίσης με περιορισμένο αριθμό αθλούμενων, σε Pilates, Cross training, Trx, Tae Bo, Zumbao, Brazilian Hips για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις προπονήσεις τους με τη δυναμική μιας ομάδας για περισσότερη ευεξία.

Κοινοποιήστε :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Παρόμοια άρθρα

Μας απασχολεί πολύ να έχουμε καλοσχηματισμένο σώμα και καλή φυσική κατάσταση, αλλά έχουμε αναρωτηθεί πόσα από αυτά που ακούμε είναι αλήθεια κι έχουν επιστημονική βάση;

True or false? Ας ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια: 1. Πρέπει να κάνω πολλούς κοιλιακούς για να χάσω λίπος από την κοιλιά. – false ! True 👉Η